HUAWEI FREEBUDS 4i

HUAWEI FREEBUDS 4i
Datum objave: 17.2.2021.

Huawei proteklih godina ima poteškoća sa svojim smartphone uređajima, no to ih nije spriječilo da ponude potrošačima odlične slušalice. Odlučili smo napraviti kratki informativni članak povodom Huawei promotivne ponude za njihovu liniju Freebuds 4i bluetooth slušalica.

Huawei Freebuds 4i su odlična zamjena podosta skupljem proizvodu iz njihove ponude, Huawei Freebuds Pro, jer su zadržale aktivno otklanjanje buke (AOB) i odličnu bateriju. U sljedećim paragrafima saznajte sve o tehničkim specifikacijama slušalica, njihovom dizajnu, cijeni i značajkama.

Značajke

Huawei Freebuds 4i se spajaju pomoću Bluetooth-a i služe kao standardne, bežične slušalice, no tu postoji i mogućnost povezivanja putem njihove “Huawei AI Life” aplikacije koja je dostupna putem Google Play i Apple App Store trgovine.                                                                          *napomena* Aplikaciju vam je najlakše skinuti i putem QR koda koji se nalazi na pakiranju

Aplikacija vam omogućuje malo pobliži uvid u stanje slušalica i njihove kutije, te da prilagodite funkcije kojima pristupate putem dodira i zadržavanja prsta na slušalici. Prema zadanim postavkama, dvostruki dodir je postavljen za play/pause ili javljanje na poziv, a zadržavanje prsta na slušalici služi za prolaženje kroz nekoliko modova poništavanja buke, neki od kojih su aktivno, isključeno i adaptivno.

Zadani mod poništavanja buke je postavljeni na isključeno na Freebuds 4i slušalicama te je važno napomenuti da je pasivna metoda otklanjanja buke podosta jaka zbog gumica koje služe za fiksiranje slušalice u uho koje rade solidan posao pri izoliranju buke te, prema našem mišljenju, je to svakako najbolji način za slušanje muzike te vam omogućuje da baterija traje najduže.

Adaptivni mod vam služi za interakciju s ljudima jer je on isprogramiran na način da slušalicama aktivira vanjski mikrofon prilikom interakcija te propušta i pojačava zvuk iz okoline. Ovaj mod svakako ne bi preporučili za svakodnevnu upotrebu.

I šećer na kraju, aktivni mod otklanjanja buke je svakako glavna značajka ovih slušalica. Na tržištu trenutno postoji velika količina slušalica s aktivnim otklanjanjem buke no Huawei je odradio odličan posao s implementacijom ovog sustava. Freebuds 4i slušalice odlično otklanjaju ambijentalnu i pozadinsku buku pa vam time omogućavaju da se koncentrirate na ono što vam je najvažnije.

Osim aktivnog i pasivnog otklanjanja buke, slušalice pružaju i odličnu kvalitetu zvuka prilikom telefonskih poziva. Freebuds 4i slušalice imaju sustav s dva mikrofona koji pomaže pri smanjenju buke kad se nađete vani usred vjetrovitog vremena.

Tehničke specifikacije

Baterija

Odlomak s tehničkim specifikacijama bi voljeli započeti s baterijom pošto, pretpostavljamo, vas to najviše zanima. Huawei Freebuds 4i imaju 55mAh bateriju u svakoj od slušalica te dodatnih 215mAh u kutijici. Huawei tvrdi da možete neprekidno slušati glazbu/biti u telefonskom pozivu 10 sati s glasnoćom postavljenom na 50% i isključenim aktivnim otklanjanjem buke.

U pravilu, prilikom testiranja, pokazalo se da su podaci točni te nije bilo nikakve razlike kod korištenja Huawei ili nekog drugog brand-a smartphone uređaja.

Kada odlučite uključiti aktivno otklanjanje buke ili pak aktivirati adaptivni mod, te pojačati slušalice na 100% (što ne bi preporučili jer su preglasne, pogotovo u produženim periodima slušanja), Freebuds 4i mogu svirati čak do 4 sata bez prekida.

Kvaliteta zvuka

Huawei Freebuds 4i koriste dijafragme izrađene od polimera sa 10mm pokretačima koji koriste dinamičnu navojnicu.

Ako vam je to pre komplicirano i neshvatljivo, u kratko, uložili su malo više truda u kreiranje samog zvučnika unutar slušalice kako bi vam omogućili što čišću reprodukciju zvuka. Slušalice su odličan izbor za svakodnevnu upotrebu. Slušanje glazbe na njima je užitak jer je zvuk dobro izbalansiran te donosi dosta snažni bass uz začuđujući čiste vokale. Njihova aplikacija nažalost nema ekvilajzer zvuka no to ne predstavlja neki problem jer su postavke zvuka sasvim solidne, a ako vaš uređaj podržava Doloby Atmos ili neki sličan sustav, možete putem njega podesiti zvuk.

Dizajn i udobnost

Huawei Freebuds 4i, kod nas dolaze u crnoj ili bijeloj boji. Ako želite neki moderan look, svakako preporučujemo bijele, no ako trebate nešto što ne iskače te se dobro uklapa uz svaki outfit, uzmite crne.

O dizajnu se nema baš puno pisati, slušalice su sasvim solidnog dizajna koji pristaje većini korisnika te vam omogućuju dodatnu prilagodbu uz 3 različite veličine gumica koje su zasebno zapakirane i označene. Slušalice dizajnom podsjećaju na Appleove iPods slušalice što nije ništa loše, Apple je poznat po vrhunskom, promišljenom dizajnu.

Drške slušalica su malo deblje nego u prijašnjem, Freebuds 3i modelu te sadrže podosta jaki¸magnet što omogućuje slušalicama da se dobro drže u kutijici.

Završna obrada slušalica je sjajna (glossy) što će možda predstavljati problem nekim korisnicima prvi par puta jer ih je možda malo teže izvaditi iz kutijice, no brzo se naviknete i nađete način. Slušalice su kvalitetne i produženo slušanje ne predstavlja nikakvi problem i lako je zaboraviti da ih imate u uhu što je svakako dobro, samo pripazite da ih ne izgubite.

Presuda

S obzirom na to da su slušalice već same po sebi odlična vrijednost za cijenu, a Huawei od 06.04 do 30.04. Nudi dodatnih 100kn popusta, svakako ih se isplati uzeti. Puno konkurenata nudi slične značajke po nekad 3 puta većim cijenama. Ako ste u potrazi za novim slušalicama, naše mišljenje je da ne morate tražiti dalje.

Huawei Freebuds 4i slušalice možete pronaći u našoj trgovini uz ranije navedeni popust za samo 499,00kn!

Zahvaljujemo se na izdvojenom vremenu, Vaš Bukal.

Bukal d.o.o. - BESPLATNA DOSTAVA

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 500 Kn

Bukal d.o.o. - MOGUĆNOST POVRATA

MOGUĆNOST POVRATA

u roku od 14 dana

Bukal d.o.o. - Brza dostava

Brza dostava

u roku od 2-3 dana

Bukal d.o.o. - Više od 20 godina uspješnog poslovanja

Više od 20 godina

uspješnog poslovanja

Newsletter
Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.
Newsletter
VSC Pro+ Internet Prodaja   Web Shop Izrada