JABRA ELITE 85H - Recenzija

JABRA ELITE 85H - Recenzija
Datum objave: 17.2.2021.

Radite u bučnom uredu u kojem se gotovo nemoguće koncentrirati? Ili pak putujete često avionom ili nekom drugom vrstom javnog prijevoza te nemate više živaca slušati razmažene klince kako krešte? Htjeli bi vrhunske Bluetooth slušalice s aktivnim otklanjanjem buke a ne bi htjeli potrošiti cijelo bogatstvo na njih?

-Mislim da imamo rješenje za vas!

Jabra Elite 85H su slušalice koje će vam riješiti sve probleme s bukom a ostaviti će vam nešto i u džepu ovaj mjesec. Iako ne nužno najbolje na tržištu, omjer cijene i performansi ovih slušalica je nedvojbeno vrhunski.

Jabra Elite 85H slušalice mogu pružati i u vama podići cijeli spektar emocija kroz vašu glazbu jer njihov vrhunski sustav aktivnog otklanjanja buke će vas s lakoćom izolirati od svijeta.

Slušalice su namijenjene svima koji traže kombinaciju vrhunskog iskustva slušanja glazbe i udobnosti, a cjenovno su smještene u doseg skoro svakog tko ima želju za slušalice vrhunske kvalitete.

Značajke

Jabra Elite 85H se spajaju pomoću 5.0 Bluetooth-a koji omogućuje spajanje na udaljenosti do 10m. Bluetooth naravno nije najbolja opcija za slušanje glazbe, no koristeći njihovu “Jabra Sound+” aplikaciju ni to više nije problem.

Osim kontrole kvalitete zvuka, Jabra Sound+ vam omogućava pregled nad stanjem baterije, kontrolu nad razinom aktivnog otklanjanja buke, razinu propuštanja zvuka kroz slušalice te mnoge druge opcije od čega izdvajamo opciju pronalaska slušalica putem “Find My Jabra” funkcionalnosti.

Što se tiče aktivnog otklanjanja buke, Jabra Elite 85H koriste čak 8 mikrofona koji im omogućuju potpuno otkrivanje, izoliranje i otklanjanje pozadinske buke. 8 mikrofona nije samo odlična značajka za aktivno otklanjanje buke, uz 8 mikrofona dolazi i odlična kvaliteta zvuka kojeg
prenosite prilikom poziva pa su onda Jabra Elite 85H odlična opcija i za pozive.

Tu je i već spomenuta HearThrough značajka koja korisnicima omogućava podešavanje razine zvuka kojeg slušalice propuštaju kroz mikrofone preko zvučnika do korisnika.

Jabra Elite 85H osim standardnih funkcija “over-ear” slušalica, dolaze i s ugrađenom funkcijom koja im omogućava da pauziraju glazbu kada ih skinete s glave. To je funkcija koja je inače dostupna većinom samo na manjim, “in-ear” slušalicama.

Osim spajanja preko Bluetooth-a, Jabra Elite 85H korisnicima omogućuje spajanje preko standardnog, 3.5mm kabla koji pruža superiornu kvalitetu zvuka (Jabra vam taj kabel daje u kutiji, svaka čast!). Tu su i tipke koje su posvećene paljenju i gašenju slušalica, zadana tipka koja služi paljenju aktivnog otklanjanja buke te tipke ja pojačavanje i smanjivanje glasnoće slušalica. Imajte na umu to da te funkcionalnosti možete koristiti samo u Bluetooth modu rada.

Šećer na kraju, nešto što je vrlo bitno a skoro smo zaboravili, Jabra Elite 85H otporne su na kišu pa ih slobodno ponesite sa sobom bilo kuda.

Tehničke specifikacije

Baterija
Kao i uobičajeno, svi mi imamo isto pitanje kad se priča o bežičnim uređajima, a to je; A kolikotraje baterija? - Na svu sreću, ni tu Elite 85H nisu podbacile. Jabra tvrdi da slušalice traju čak 36 sati s uključenim AOB, no u testiranjima u stvarnim uvjetima se pokazalo da slušalice drže
svega 34.5 sati kada upalite i ostavite aktivno otklanjanje zvuka uključeno - nije loše! Većina “in-ear” slušalica ima životni vijek od kojih 15-ak sati uz uvjet punjenja kutijom bez da uključite aktivno otklanjanje buke, pa onda ni 34 sati neprekidnog slušanja uz AOB i ne predstavlja neki problem.

Kada i ako uspijete isprazniti bateriju, ona je puna za 2.5 sata putem USB-C kabla (kojeg isto dobijete u kutiji - za razliku od trendova koji dolaze uz nove, premium smartphone uređaje) Ako ste slučajno u gužvi i nemate 2 i pol sata za punjenje, kojih 15-ak minuta na punjaču vam omogućuje korištenje do 5 sati.

Kvaliteta zvuka

Osim vrhunske udobnosti, slušalice su odličan izbor za svakodnevnu upotrebu zbog izvrsne kvalitete zvuka. Slušanje glazbe na njima je užitak zbog 40mm zvučnika, a zvuk je dobro izbalansiran te donosi dosta snažni bass uz veoma čiste vokale. Njihova aplikacija dolazi uz odličan ekvilajzer zvuka što vam svakako preporučujemo da se poigrate s njim, no ako i niste baš upoznati s postavkama zvuka, one dolaze gotovo savršene iz kutije.

Dizajn i udobnost

Jabra Elite 85H dolaze u 5 različitih kombinacija boja, no o dostupnosti se morate raspitati u našim poslovnicama. Dizajn slušalica je moderan i minimalistički i slušalice izgledaju jako privlačno.

Osim ugodnog izgleda, Jabra Elite 85H su izuzetno udobne. Čak i ako nosite naočale, neće vas nažuljati. Mekani i debeli jastučići i ostavljaju dovoljno mjesta za gotovo sve tipove uha. Iako su slušalice podosta velike, daju se sklopiti i dolaze uz prenosnu kutiju.

Presuda

Ako tražite udobne i kvalitetne, Bluetooth slušalice s aktivnim otklanjanjem buke, Jabra Elite¸85H odličan su izbor za vas. Iako ne nužno najbolje na tržištu, omjer cijene i kvalitete je nenadmašiv. Uz to, Bukal vam nudi i dodatan popust na ove slušalice koje i same dolaze uz odličnu cijenu pa tako možete ugrabiti par, kod nas na webshopu ili u poslovnicama, za svega 1129.92 kn!

Osim Elite 85H, na našem webshopu pronađite širok izbor, vrhunskih Jabra proizvoda po još boljim cijenama!

Zahvaljujemo se na izdvojenom vremenu, Vaš Bukal.

Bukal d.o.o. - BESPLATNA DOSTAVA

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 500 Kn

Bukal d.o.o. - MOGUĆNOST POVRATA

MOGUĆNOST POVRATA

u roku od 14 dana

Bukal d.o.o. - Brza dostava

Brza dostava

u roku od 2-3 dana

Bukal d.o.o. - Više od 20 godina uspješnog poslovanja

Više od 20 godina

uspješnog poslovanja

Newsletter
Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.
Newsletter
VSC Pro+ Web Shop   Internet prodaja